Renunţă la acuzaţiile de malpraxis pentru că nu cred în justiţie

O firmă de avocatură din București vrea să reprezinte în instanță o familie din Rovinari într-un caz de malpraxis. Este vorba de un bărbat care a înghițit din greșeală sodă caustică și care a decedat în chinuri groaznice la Spitalul Județean din Craiova. Când a aflat teribila veste, familia era decisă să acționeze în instanță medicii care l-au tratat pe bărbat, dar se pare că au cam renunțat la demersuri, fiind siguri că nu vor avea nicio șansă în fața celor care l-au tratat.

Dumitru Iancovici avea 32 de ani și a înghițit din greșeală sodă caustică, iar medicii din Târgu-Jiu au decis să-l transfere la Spitalul din Craiova din cauza stării grave în care se afla bărbatul.  Familia pacientului a susținut la vremea respectivă că a primit din partea medicilor speranța că bărbatul va supraviețui, însă nu a fost așa. Rovinăreanul a decedat la jumătatea lunii februarie, iar familia acuza atunci medicii de malpraxis, pentru că l-au tratat pe bărbat cu vitamine și no-spa, deși acesta avea dureri în zona gâtului și respira greu. Sora lui Dumitru Iancovici era decisă atunci să dea medicii în judecată și-i acuza de malpraxis. O casă de avocatură din București a aflat din presă de acest caz și a încearcat să ia legătura cu familia să-și ofere serviciile de asistență juridică gratuit. „Reprezint o casă de avocatură, specializată în cauze de malpaxis. Am văzut acest caz în mass-media și aș vrea să reprezint familia în instanță, fără să le percep vreun ban”,  a precizat avocatul Cristian Bărcan.

Soția nu vrea procese, iar sora nu crede în justiție

Soția bărbatului nu vrea să înceapă nicio procedură în instanță pentru că vrea ca soțul să se odihnească în pace. „Nu vreau să-mi mai amintesc de acea perioadă. Vreau să-l las să se odihnească în pace. Nu vreau să mai aud de procese”. Liliana Iancovici ar vrea să răzbune moartea soțului însă este sigură că nu are nicio șansă în fața medicilor. „Ne-am gândit să dăm medicii în judecată, dar nu am făcut nimic până acum. Nu cred că o să avem noi vreo șansă în fața medicilor”.

Vizualizări: 222

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: