Reorganizarea TESA, girată de sindicatele lui Ruşeţ

Sindicaliştii Ion Ruşeţ, Adrian Marciuc, Eugen Iovan, Nelu Roşca, Nicolae Bădiţa, Aurel Nanu Mic, dar şi alţi lideri au participat ieri la o discuţie cu conducerea CE Oltenia. În urma acestei întâlniri, compania a transmis un comunicat de presă din care rezultă că au fost abordate trei probleme. În primul rând, administraţia CE Oltenia a luat decizia de a oferi o primă de 100 de lei şi o zi liberă plătită angajatelor, cu prilejul zilei de 8 martie.

De asemenea, s-a discutat despre procedura de acordare a biletelor de tratament. „Procedura pentru acordarea biletelor de odihnă si tratament va demara în această săptămâna cu modificarea regulamentului în sensul prevederii desfacerii CIM pentru salariaţii care vor înstrăina biletele de odihnă şi tratament“, se arată în comunicatul CEO. Nu sunt însă detalii despre sumele acordate pentru bilete. Concedierea din cauza vânzării biletelor este puţin probabilă deoarece după procedurile impuse anul trecut foarte puţine persoane mai reuşesc să obţină decontarea vacanţelor.

Însă cel mai important subiect este cel al reorganizării TESA. Potrivit comunicatului de presă „Procesul de redistribuire a personalului în urma modificării organigramei CE Oltenia va fi realizat in colaborare cu reprezentanţii sindicatelor“. Ceea ce înseamnă că liderii prezenţi la întâlnirea de ieri vor fi înştiinţaţi şi vor accepta transferul angajaţilor TESA pe diverse funcţii, precum şi reducerea salariilor. (M.B.)

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: