Replica deputatului Weber la atacurile lui Ponta

În ultima perioadă au apărut foarte multe atacuri în mass-media împotriva mea și a altor colegi din organizația PSD Gorj.  Aceste atacuri, lansate de unii colegi de-ai noștri, au scopul de a crea o ruptură între membrii Organizației PSD Gorj.

De aceea, vreau să afirm foarte clar că nimic din ceea s-a spus în ultima perioadă de către colegii noștri nu este adevărat. Nimeni în această organizație nu a ajuns unde este fără ajutorul echipei și nimeni nu își poate aroga merite individuale. Eu sunt un om de echipă și, de fiecare dată, am pus echipa pe primul loc.

Însă, pentru a lămuri aceste acuzații afirm foarte clar că nu am nimic personal cu niciun membru al organizației PSD și nici nu am fost în spatele sancțiunilor pe care unii colegi de-ai noștri le-au primit în ultima perioadă. Nu sunt membru al Comitetului Executiv al PSD și toate aceste decizii s-au adoptat în acest for de conducere, prin vot.

Le amintesc colegilor mei că aceste decizii s-au adoptat în unanimitate de un for din care fac parte președinții tuturor organizațiilor din țară. A veni acum să acuzi un membru sau altul, nu denotă decât faptul că se urmărește compromiterea unor persoane din conducerea PSD prin lansarea pe piață a unor acuze mincinoase, denaturând faptele și creând confuzie în rândul membrilor PSD.

În încheiere reafirm încă o dată, pentru toți membrii PSD, disponibilitatea mea de a colabora în interesul echipei și de a construi împreună o organizație puternică, care să câștige în viitor toate bătăliile electorale.

Președinte Executiv PSD Gorj,

Deputat,

Mihai Weber

Vizualizări: 2,952

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: