Restaurant în incinta Spitalului Târgu Cărbuneşti

Spitalul Târgu Cărbuneşti va avea un restaurant în incinta sa începând cu luna mai. Aici, pacienţii, aparţinătorii lor şi cadrele medicale vor putea beneficia mâncare caldă, produse de patiserie şi băuturi răcoritoare. Conducerea spitalului spune că preţurile vor fi mult mai mici decât pe piaţă întrucât se va găti în bucătăria proprie a unităţii. Managerul Constantin Târziu speră ca în acest fel să crească veniturile spitalului.

Un restaurant va fi deschis în incinta Spitalului Târgu Cărbuneşti la începutul lunii mai. Lucrările de amenajare vor începe de astăzi, restaurantul urmând să funcţioneze în apropierea bucătăriei spitalului. „Toţi cei care vor veni la Spitalul Târgu Cărbuneşti, fie că sunt pacienţi sau aparţinători ai acestora, vor putea beneficia de condiţii moderne. După ce am amenajat o sală pentru vizitatori, vom amenaja şi un restaurant, patiserie şi sală de mese. În apropierea bucătăriei erau două birouri pe care le-am mutat în altă parte pentru a putea amenaja restaurantul. Cheltuielile sunt minime întrucât toate lucrările se vor executa cu angajaţii spitalului”, a declarat Constantin Târziu, managerul Spitalului Târgu Cărbuneşti.

Mâncarea şi produsele de patiserie vor fi făcute de către bucătarii spitalului. „Preţurile la mâncare şi la produsele de patiserie vor fi mult mai mici decât pe piaţă. Singurele cheltuieli pe care le vom face vor fi cele cu achiziţionarea materiilor prime pentru că bucătarii vor fi cei ai spitalului. În plus, se vor aduce bani frumoşi la buget”, spune Constantin Târziu.

Vizualizări: 260

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: