Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

70 de gospodării afectate la Bâlteni

Zeci de case din Bâlteni au fost afectate de inundaţii. Jiul a ieşit din matcă şi a ajuns în gospodăriile oamenilor până lângă case. Culturile şi grădinile oamenilor au fost compromise. „Când plouă consecutiv, Jiul se revarsă, casele sunt inundate, noi suntem disperaţi. A ajuns apa până aproape de temelia casei, animalele sunt prinse acolo, găinile şi raţele, nu mai putem intra la ele, câinii i-am scos afară, şi porcii. Riscăm să pierdem tot, noi pe fiecare an când plouă aceleaşi probleme avem. Niciodată nu s-a făcut nimic ca să nu se mai ajungă în situaţia acesta”, a spus Marioara Ciocioi.

Primarul comunei Bâlteni îşi pune speranţa în Administraţia Bazinală Jiu pentru a înălţa digul Jiului în acea zonă. „Sunt afectate în jur de 70 de gospodării, mai mult grădinile iar la unele o parte din anexe. Vom interveni unde este cazul, atunci când vremea va permite. Administraţia Bazinală Jiu se ocupă şi au un proiect de modernizare şi înălţare a digurilor pe sectorul Rovinari-Văleni. Personal nu cred că mi-ar permite bugetul să fac aceste lucrări. Suntem pregătiţi cu saci de nisip să protejăm casele oamenilor”, declarat Gheorghe Păsărin, primarul din Bâlteni. (A.P.)

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: