Reţea aeriană de gaze la Runcu

Comuna Runcu va avea reţea aeriană de gaze. Anunţul a fost făcut de primarul Adi Câmpeanu, care susţine că proiectul este gata şi speră că la anul vor începe lucrările. Deşi în acest moment nu există sursă de finanţare, primarul din Runcu este sigur că va găsi bani să demareze lucrările.

Conform proiectului, reţeaua de gaze va pleca din Suseni şi continuă în Dobriţa, Runcu, Răchiţi, Bâltişoara, Bâlta şi se va încheia la Valea Mare. Valoarea totală a investiţiei se ridică la aproximativ 30.000.000 de euro.

Primarul din Runcu, Adi Câmpeanu, explică de ce lucrarea este atât de mare şi de complexă. "Vorbim de o investiţie foarte mare pentru că va fi o reţea de gaze aeriană. Mai exact va fi la 30 de centimetri faţă de cota drumului. Va coborî doar unde se face accesul la proprietăţi. Am luat această decizie pentru că noi avem cam toate drumurile asfaltate", a spus primarul.

În condiţiile în care proiectul de gaze nu are finanţare în acest moment, primarul din Runcu este sigur că va obţine bani să demareze lucrările în 2020. "În acest moment pentru noi nu este problemă sursa de finanţare. Este imposibil să nu găsim noi o măsură sau vreun program pe care să depunem proiectul. Eu sper ca la anul să începem lucrările", a mai spus Adi Câmpeanu.

Vizualizări: 8,539

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: