Reţea de apă NEpotabilă la Albeni

Primarul comunei Albeni, Dumitru Cornea, este foarte mândru de inaugurarea unei investiţii în localitate. Este vorba de alimentarea cu apă curentă, dar sătenii nu sunt la fel de mulţumiţi ca primarul, din simplul motiv că apa nu este potabilă.

Bucuria sătenilor din Albeni când au văzut că au în sârşit apă curentă nu a durat foarte mult. La scurt timp după ce au fost montate pompele la cei care s-au racordat la reţeaua de apă, primarul a ţinut să-i informeze că apa nu este potabilă. Ei o pot folosi doar pentru treburile din gospodărie, însă pentru consum vor fi nevoiţi să care în continuare apă cu găleţile de la vecinii care au fântâni.

Oamenii spun că de vină ar fi amplasarea bazinelor în apropierea cimitirului din sat. Cei care nu s-au racordat la reţeaua de apă consumă în continuare apă din proriile fântâni, însă nu toţi localnicii au puţuri. Primarul comunei Albeni, Dumitru Cornea este chiar mândru de investiţia pe care a făcut-o, chiar dacă apa nu poate fi folosită decât pentru treburile gospodăreşti. Până când primarul va rezlva probleme apei în comună, oamenii vor căra în continuare apă cu găleţile de la fântânile din apropiere.

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: