Reţinut de poliţişti pentru că a furat o maşina şi a tamponat-o

Un bărbat în vârstă de 51 de ani din comuna Roşia de Amaradia s-a trezit ieri seară fără maşină. Autoturismul i-a fost furat chiar de un vecin cu care acesta stătuse câteva ore într-un bar din sat. Suspectul este recidivist şi nu are permis de conducere. Pe raza localităţii Albeni acesta a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina. Infractorul a fost prins de poliţişti ieri dimineaţă şi a fost prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivă.

Ion Oţet în vârstă de 51 de ani din satul Seciurile a ieşit ieri seară cu câţiva vecini la barul din sat să mai schimbe câteva vorbe. Printre ei s-a aflat şi Valentin Turbatu în vârstă de 32 de ani care a ieşit din închisoare în urmă cu câteva săptămâni după ce şi-a ispăşit pedeapsa pentru tâlhărie. Când să plece acasă Ion Oţet şi-a dat seama că nu mai are cheile maşini. „Am fost în bar la o cafea cu vecinii din sat, am stat de vorbă şi era şi nenorocitul ăsta care mi-a luat maşina. Am sunat la poliţie, am fost am dat declaraţii şi poliţiştii au încercat să-l localizeze. Este un nemernic de om. Numai ce a ieşit din puşcărie că a fost închis pentru tâlhărie şi nu e prima dată când face prostii. Numai prin închisoare a stat. Mi-a părut rău de el. L-am luat o dată cu maşina să-l duc acasă şi era foarte interesat de ea dar nu mi-am dat seama de intenţiile lui şi nu mă aşteptam să mi-o fure, că la noi în sat aşa ceva nu s-a mai întâmplat“, spune păgubitul.

Poliţiştii au găsit maşina răsturnată pe un câmp la Albeni.

Pe raza localităţii Albeni, Valentin Turbatu, hoţul, a fost implicat într-un eveniment rutier şi apoi a părăsit locul accidentului. Acum este cercetat pentru săvârşirea a trei infracţiuni, iar dacă va fi găsit vinovat se va întoarce înapoi după gratii.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: