Nevasta l-a găsit mort în baie, cu amanta în braţe

Un bărbat şi o femeie din Mătăsari au avut parte de un sfârşit tragic, după ce ieri ambii au fost găsiţi fără suflare. Aspectul cel mai interesant pentru localnici a fost că ambii erau dezbrăcaţi în baia bărbatului, macabra descoperire fiind făcută de fosta soţie a acestuia, un banal bec nestins de câteva zile punându-i pe gânduri pe locatarii din blocul în care s-a produs nenorocirea.

Gabriel Copiluş avea 37 de ani, iar iubita lui, Sanda Vădu avea 43 de ani, iar de vinerea trecută nimeni nu i-a mai văzut în viaţă. Tot de atunci vecinii de scară ai bărbatului au remarcat că la apartamentul acestuia lumina este aprinsă fără oprire, lucru care le-a dat de gândit. "Eu stau aici în bloc şi am văzut lumina aprinsă la uşă şi am anunţat-o pe soţia lui să vină şi să vadă ce se întâmplă că nu ne puteam noi băga în viaţa lor. Nici ea nu a intrat, că sunt despărţiţi, dar ea a anunţat Poliţia şi poliţiştii au spart geamul şi au intrat înăuntru, după care au constat că sunt două persoane decedate acolo. Era el şi ea", spune Maria Năucu, o vecină, una dintre multele care ieri s-a adunat la parterul blocului din Mătăsari pentru a afla "minunăţia".

Cel mai mult s-a vorbit despre hainele pe care nu le aveau pe corp cele două persoane decedate, printre cei veniţi acolo aflându-se şi Dumitru Cocârlă, concubinul femeii moarte. "Ea a plecat de acasă de vinerea trecută, dar nu ştiam unde s-a dus. Eu i-am spus să stea acasă, dar ea nu a vrut. A băut ceva şi dusă a fost, eu nu am mai văzut-o de atunci", spune bărbatul. Cei care au ajuns în apartament au confirmat faptul că în locuinţă se simţea un miros puternic de gaze de butelie, gaze care se pare că le-au fost fatale celor doi ibovnici. "Cumnata mea m-a sunat şi mi-a spus că s-a întâmplat nenorocirea asta. Am intrat şi am deschis uşa după ce s-a spart un geam şi am observat că înăuntru mirosea puternic a gaze. Ei, într-adevăr, sunt dezbrăcaţi în baie. Eu cu el sunt rudă, iar lângă el mai este o femeie pe care eu nu am recunoscut-o", ne-a declarat una dintre rudele bărbatului.

Victime ale monoxidului de carbon

Cele două cadavre au fost ridicate ieri după-amiază din apartament, după ce anchetatorii au aerisit bine încăperea, mirosul de gaze fiind extrem de puternic. "Din primele cercetări, cel mai probabil, este vorba de o intoxicaţie cu monoxid de carbon sau cu gaze de la o butelie folosită pentru alimentarea boilerului de la baie. Apartamentul este încălzit cu o sobă pe cărbune, care nu are însă niciun fel de evacuare. Cele două persoane erau în baie, dezbrăcate, nu avem suspiciuni cu privire la cauzele morţii, mai ales că apartamentul era bine închis, avea geamuri termopan şi uşă metalică pe care, pentru a pătrunde în interior, am fost nevoiţi să le spargem", a menţionat procurorul Emil Moţa, una dintre puţinele persoane care au ajuns în apartamentul cu pricina. Medicii legişti vor stabili azi cauzele exacte ale decesului. Rudele bărbatului şi ale femeii se pregătesc de o dublă înmormântare, cei doi iubiţi urmând să aibă parte de slujbe diferite.

Vizualizări: 207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: