Reținut după scandalul din Caractere. update: A doua reținere

Un bărbat, de 36 de ani, din Târgu Jiu, a fost reținut 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice. Este vorba de scandalul care a fost la sfârșitul săptămânii în clubul Caractere. Reținutul, poreclit Calu, este fratele celui care în anul 2000 a omorât un jandarmla un alt club din Târgu Jiu. Calu a fost reținut și atunci pentru complicitate.

"Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în noaptea de 01/02 septembrie a.c., trei bărbați, de 26, 36 și 40 de ani, toți din Târgu Jiu, ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui bărbat, de 32 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, în timp ce se aflau în incinta unui local, din municipiu", arată IPJ Gorj. 

Urmează, ca în cursul zilei de astăzi, reținutul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunere de control judiciar.

update: Poliția a mai reținut un suspect, pe Avram Vali. Mai este și al treilea participant, care, deocamdată de sustrage cercetărilor.

Galerie foto



Vizualizări: 4,988

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: