Reţinut pentru acte obscene în faţa unor fetiţe

În data de 21.12.2012, orele 16:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru, judeţul Gorj, au fost sesizaţi de către L.P., de 35 ani, din Municipiul Motru, judeţul Gorj, cu privire la faptul că fiica ei L.A, de 10 ani,  în timp ce se afla împreună cu U.I.A., de 12 ani, ambele din municipiul Motru, pe casa scării a blocului în care locuiesc, au fost acostate de un bărbat care a săvârşit acte cu caracter obscen în prezenţa acestora.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat persoana indicată de apelantă, ocazie cu care s-a stabilit că suspectul se numeşte Ş.C., de 29 ani, din comuna Bala, judeţul Mehedinţi.

Poliţiştii au întocmit pe numele suspectului dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de corupţie sexuală.

În cauză poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Suspectul, Ş.C., de 29 ani, din comuna Bala, judeţul Mehedinţi, a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi introdus în Centrul de Reţinere si Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, fiind prezentat Parchetului de pe lânga Judecătoria Motru, cu propunere de arestare preventivă ocazie cu care, Instanţa de Judecată, a dispus faţă de acesta, măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, respectiv comuna Bala, judeţul Mehedinţi, pe o perioadă de 25 zile.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: