Reţinut pentru corupţie sexuală

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, au emis ordonanţă de reţinere pe numele unui bărbat de 34 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de corupţie sexuală.

Din probatoriul administrat până în prezent de către poliţişti ai Biroului de Investigaţii Criminale s-a constatat că suspectul V.O.D., de 34 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, judeţul Gorj, în după-amiaza zilei de 3 mai 2012, orele 13:30, în timp ce se afla în scara unui bloc situat pe str. 1 Decembrie 1918 din municipiu, a acostat o minoră în vârstă de 9 ani şi a săvârşit acte cu caracter obscen în prezenţa acesteia. Acelaşi bărbat este suspectat de către poliţişti că, în data de 16 ianuarie 2012, în jurul orelor 13:00, aflându-se în scara unui bloc situat pe str. Revoluţiei din municipiul Târgu-Jiu, a săvârşit acte cu caracter obscen în prezenţa unei minore de 10 ani.

Poliţiştii l-au depistat pe suspectul V.O.D., în seara zilei de 3 mai 2012, pe raza municipiului Târgu-Jiu. L-au condus la sediul poliţiei şi, urmare a cercetărilor efectuate, au emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore şi l-au introdus în  Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

În cursul acestei zile, poliţiştii îl vor prezenta pe suspect cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de corupţie sexuală, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

 Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspectului.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: