Reţinut pentru perversiuni sexuale

Doi ani a provocat spaimă printre localnicele din Mătăsari, pe care le urmărea în timp ce săvârşea acte de perversiune sexuală. Acum a ajuns în arestul politiei, fiind reclamat de o tânără din localitate. Poliţiştii l-au prezentat Parchetului Motru cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani obişnuia să-şi urmărească victimele şi în acest timp săvârşea acte de perversiune sexuală. Acest lucru l-a făcut şi în urmă cu câteva zile cu o tânără de 24 de ani din localitate, care a sunat imediat la poliţie. Oamenii legii din Mătăsari au mai identificat alte patru femei, cu vârste cuprinse între 19 şi 51 ani, care au fost urmărite de pervers. “Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au emis ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore pe numele unui bărbat de 35 de ani, suspectat de comiterea infracţiunilor de perversiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri”, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Magistraţii de la Judecătoria Motru vor stabili dacă bărbatul va fi cercetat în libertate sau în stare de arest preventiv.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: