Retinut pentru tentativa de viol

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au reţinut un bărbat de 40 de ani, suspectat că, prin constrângere fizică, a încercat să întreţină raport sexual cu o tânără.

          În data de 24.08.2012, ora 17:10, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au fost sesizaţi prin 112, de către o tânără de 25 din localitate, despre faptul că în timp ce se deplasa pe drumul comunal 86 din satul Croici, ajunsă în faţa locuinţei lui P.G., de 40 ani, din comuna Mătăsari, acesta din urmă a lovit-o fără motiv.

          Pentru verificarea aspectelor sesizate de către apelantă, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari.

          Din cercetările efectuate, poliţiştii au constatat că P.G., aflându-se în faţa locuinţei sale, a observat-o pe tânăra de 25 de ani. Intenţionând să întreţină raporturi sexuale cu partea vătămată, suspectul s-a apropiat de această şi a încercat, prin constrângere fizică, să o introducă în curtea locuinţei sale. Această intenţie nu s-a materializat datorită opoziţiei acesteia şi a intervenţiei vecinilor, martori la acest eveniment.

          Poliţiştii l-au depistat pe suspect şi, având în vederea probatoriul administrat în cauză, au emis împotriva acestuia ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de viol.

          Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Gorj, iar în data de 25.08.2012, fiind prezentat cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, împotriva sa a fost dispusă măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 29 zile.

          Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspectului.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: