Reţinută pentru că a furat de la Halta Rovinari

În data de 16.10.2010, orele 06:15, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari în timp ce patrulau pe strada Trandafirilor din localitate, au depistat-o pe D. Mirela, de 32 ani, din oraşul Rovinari, având asupra sa bagaj voluminos (o sacoşă din rafie).

Poliţiştii au procedat la controlul bagajului, în sacoşă fiind identificate mai multe bucăţi din cupru, şi anume bobine cu miez din cupru.

Persoana în cauză fost condusă la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor. Aceasta declarat că pe timpul nopţii, a sustras cantitatea de cupru împreună cu o altă persoană, de la o bobină amplasată lângă şina de cale ferată din zona Halta Rovinari.

Continuând cercetările în colaborare cu poliţiştii din cadrul Postului de poliţie TF Rovinari s-a stabilit că bobinele găsite asupra suspectei, provin de la 5 bobine de joanta ce asigură semnalizarea şi siguranţa transportului pe calea ferată şi că au fost sustrase în noaptea de 15/16.10.2010.

Suspecta a fost reţinută de către poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 ore şi depusă în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.

La data de 17 octombrie a.c., fiind prezentată Parchetului, respectiv Judecătoriei Tg. Jiu cu propunere de arestare preventivă, instanţa de judecată a emis pe numele acesteia mandat de arestare preventiva pentru 29 zile, pentru comiterea infracţiunilor de sustragere componente ale căii ferate şi distrugere şi semnalizare falsă.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari împreună cu cei din cadrul Biroului Transporturi Feroviare Gorj, continuă cercetările.

Vizualizări: 74

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: