Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Reţinuţi pentru că au spart un magazin din Bustuchin

Acţionând cu profesionalism şi operativitate, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Tg-Cărbuneşti au identificat şi reţinut 4 gorjeni, suspectaţi că, pe timpul nopţii, au pătruns prin efracţie într-un magazin pentru a sustrage bunuri.

În dimineaţa zilei de 16.12.2011, ora 10:45, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Tg-Cărbuneşti au fost sesizaţi direct de către administratorul unui magazin amplasat în comuna Bustuchin, judeţul Gorj, despre faptul că, pe timpul nopţii, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie, în interiorul magazinului, iar de aici au sustras produse cosmetice, ţigări şi cafea.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul secţiei de poliţie. Pe parcursul cercetărilor s-a constatat că, în noaptea de 15 spre 16 decembrie a.c., suspecţii au smuls grilajul de la una din ferestre, au pătruns în interior, au sustras bunurile menţionate de partea vătămată, însă, fiind surprinşi de către doi trecători, au fugit, abandonând bunurile.

Urmare a activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspecţi de comiterea furtului sunt R.I.M., de 18 ani, din comuna Roşia de Amaradia, N.A.E., de 18 ani, din comuna Bustuchin, R.F.L., de 19 ani, din comuna Roşia de Amaradia şi V.D.E., de 35 ani, din municipiul Târgu-Jiu. Acţionând cu operativitate, poliţiştii i-au depistat şi reţinut pe suspecţi, iar ulterior i-au fost condus la sediul secţiei de poliţie.

Din probatoriul administrat, s-a constatat că suspecţii  s-au deplasat în comuna Bustuchin, cu un autoturism condus de către V.D.E. . În timp ce acesta şi R.I.M. aşteptau în autoturism, suspecţii N.A.E. şi R.F.L. au pătruns prin efracţie în magazin şi au pus bunurile în două plase. Dându-şi seama că au fost observaţi, au abandonat bunurile şi au fugit de la faţa locului.

La data de 16 decembrie a.c., poliţiştii au emis pe numele suspecţilor ordonanţe de reţinere pe timp de 24 de ore, N.A.E. şi R.F.L. fiind învinuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat, iar V.D.E. şi R.I.M., de infracţiunea de complicitate la furt calificat. Cei patru suspecţi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.

Sâmbătă, 17 decembrie a.c., poliţiştii i-au prezentat pe cei patru, cu propunere de arestare preventivă, Parchetului, respectiv Judecătoriei Tg-Cărbuneşti.

Instanţa de judecată a emis pe numele suspectului N.A.E., mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile şi a dispus încarcerarea acestuia în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.

Faţă de ceilalţi trei suspecţi a fost dispusă măsura preventivă de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: