Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Reţinuţi pentru furt de la un transformator

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Tismana au reţinut două persoane, suspectate de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În data de 24.11.2011, poliţiştii Poliţiei oraşului Tismana au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 23 spre 24 noiembrie a.c., persoane necunoscute au sustras mai multe componente din cupru dintr-un transformator electric de 40 kw, aparţinând unei societăţi comerciale din judeţul Mehedinţi.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunităţii. Pe parcursul cercetărilor s-a constatat că transformatorul electric, nefiind sub tensiune, fusese lăsat într-o curte din oraşul Tismana şi urma să fie folosit la înlocuirea unui alt transformator de 800 kw, racordat la reţeaua electrică. Suspecţii, la acea dată neidentificaţi, reuşiseră să demonteze şi să sustragă mai multe componente din cupru, cauzând un prejudiciu în valoare de 18.000 lei.

Urmare a activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspecţi de comiterea faptei sunt P.F., de 37 ani, din comuna Bolboşi, judeţul Gorj şi B.N., de 26 ani, din oraşul Tismana, judeţul Gorj.

La data de 6 decembrie a.c., poliţiştii i-au depistat pe cei doi suspecţi şi, urmare a probatoriului administrat, au emis pe numele acestora, ordonanţe de reţinere pe timp de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Suspecţii au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 07.12.2011, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă activităţile de cercetare pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi recuperarea prejudiciului.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: