Reţinuţi pentru furt din imobile aflate în construcţie

3 tineri, printre care şi un minor în vârstă de 17 ani, sunt cercetaţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale pentru comiterea mai multor furturi din imobile aflate în construcţie. Prejudiciul estimat la suma de aproximativ 12.500 lei, a fost recuperat în proporţie de peste 90 %.

Continuând cercetările în mai multe dosare penale privind comiterea de furturi din imobile aflate în construcţie, amplasate pe raza municipiului Tg. Jiu, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu au stabilit că suspecţi de comiterea acestor fapte sunt trei tineri, B.V., de 19 ani, G.A.A., de 21 ani şi un minor de 17 ani, toţi din municipiu.

În fapt, din probatoriul administrat până în prezent, poliţiştii de investigaţii criminale au stabilit că suspecţii, în perioada 2009-martie 2011, au pătruns prin efracţie, pe timpul nopţii, în 6 imobile aflate în construcţie, amplasate pe raza municipiului Tg. Jiu, iar de aici au sustras diverse bunuri, valoarea prejudiciului creat fiind estimată la suma de 12.500 lei.

Pe parcursul anchetei, poliţiştii au recuperat: o betonieră, o drujbă, o motocoasă cu fir, o bormaşină, o motopompă, trei saltele, o scară dublă din aluminiu, o aerotermă şi un telefon mobil.

La data de 11 mai a.c., poliţiştii au dispus reţinerea pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 ore, a suspecţilor B.V. şi G.A.A., aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

Astăzi, 12.05.2011, suspecţii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi recuperării prejudiciului.

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: