Reunire fără surprize

Pandurii se reunesc astăzi de la ora 15, după 3 săptămâni de vacanță. Nu se anunță surprize mari la reunire, Pandurii nereușind până acum să transfere vreun jucător. Paul Anton de la Bistrița e cel mai aproape.

Sosit încă de luni la Tg Jiu, Grigoraș sună astăzi adunarea. Gorjenii vor efectua doar câteva antrenamente aici, vor face vizita medicală la Craiova iar sâmbătă vor decola spre Antalya.

Lotul, aproape neschimbat

Pandurii l-au pierdut doar pe Chiricheș în această iarnă. În afara lui, gorjenii promit să nu mai vândă pe nimeni și vor doar să trimită câțiva tineri împrumut în liga secundă. „Să ne vină toți jucătorii sănătoși, asta e cel mai important lucru. S-ar putea să mai lăsăm din jucătorii tineri să plece împrumut la liga a doua, să aibă jocuri în picioare. E vorba de Roberto Dumitru, Unguru sau portarul Horvat și Olimpiu Bucur sau Avramescu. Ar putea urma exemplul lui Voinea, din partea căruia avem cuvinte de laudă de la Bistrița dar și din partea selecționerului Emil Săndoi”, spune Pârvulescu care admite negocierile cu aceeași bistrițeni pentru Paul Anton, un internațional de tineret. „S-au purtat ceva discuții cu cei de la Bistrița și se poartă în continuare. Totul e până la cașcaval, cum se spune”, mai zice Pârvulescu.

Stromajer, ca și suspendat

Pârvulescu e deranjat de spusele impresarului lui Jaka Stromajer. Zvonko Milojkovic l-a trimis pe Pârvulescu să joace la Oțelul la auzul veștii că Pandurii au bătut palma cu Galațiul pentru slovenul de 28 de ani. „Am purtat discuții cu Marius Stan de la Oțelul pentru Stromajer, dânsul a fost de acord dar nu putem să dăm de Jaka. I-am dat numărul de telefon al lui Jaka lui Marius Stan care a stat de vorbă cu impresarul jucătorului. Am văzut că domnul Zvonko m-a trimis iar să joc pe undeva. Asta e, îmi schimb buletinul și joc la Galați. Probabil în curând impresarul va juca împreună cu el. Efectiv nu știu ce vrea Jaka, i-am trimis și o notificare acasă prin DHL. N-a primit-o. Vom lăsa comisiile să-și facă treaba în acest caz”, e convins Pârvulescu care exclude varianta ca Antohi să revină acum la Tg Jiu. Jucătorul e împrumutat la Sibiu dar cei de la Voința vor să renunțe la el. „Antohi e jucătorul celor de la Sibiu până la 30 iunie. Dacă ei nu-l mai vor, atunci vom încerca să găsim o soluție, să-i găsim o altă echipă. Deocamdată nu intră în calculele noastre, am fi vrut să-i urmărim evoluția până la vară”, spune Pârvulescu despre jucătorul care mai are contract cu Pandurii până în 2013.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: