Revelion după gratii

Șantajistul Alexe Honcilă nu scapă prea curând de gratii. Bărbatul de 37 de ani, care posta pe facebook fotografii alături de politicieni, este arestat și trimis în judecată pentru șantaj, ultraj și răzbunare pentru ajutorul dat justiției.

Alexe Cătălin Honcilă a fost reținut la Craiova, la începutul lunii septembrie. Recidivistul a fost acuzat, în primă fază, de șantaj, după ce i-a cerut taxă de protecție unui patron din Bîlteni. Omul nu a plătit și a reclamat la poliție că a fost amenințat cu bătaia de către interlop.

Bărbatul va petrece Revelionul la fel ca și Crăciunul, adică după gratii.
„În temeiul (...) constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive, luată faţă de inculpatul Honcilă Alexe Cătălin, trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, răzbunare pentru ajutorul dat justiției și ultraj. Menține măsura arestării preventive luată față de inculpatul Honcilă Alexe Cătălin, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 29.12.2020 și până la data de 27.01.2021. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare”, a decis, marți, o instanță a Judecătoriei Târgu Jiu.

Honcilă a mai fost reținut în urmă cu trei ani pentru șantaj și amenințare. Înainte de alegerile din toamnă, Honcilă își arăta pe facebook susținerea pentru anumiți candidați. 

Vizualizări: 20,062

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: