Robert Bălăeţ: M-am hotărât să rămân la CSM Târgu Jiu

Robert Bălăeț rămâne la conducerea CSM Târgu Jiu după ce a primit o ofertă tentantă de a pleca pe un post de preşedinte al unui club de fotbal de  Liga 2. Dunărea Călăraşi l-a ofertat pe fostul portar şi conducător de la Pandurii Târgu Jiu, după ce fosta echipă de Liga 1 a reziliat contractul cu fostul preşedinte Eugen Pârvulescu.  

Directorul CSM Târgu Jiu a primit săptămâna trecută o ofertă pentru o funcție de conducere la clubul de fotbal de ligă secundă, Dunărea Călărași. Luni, Robert Bălăeţ trebuia să dea un răspuns celor de la Călăraşi, acesta alegând să continue munca la CSM Târgu Jiu, deşi oferta de la clubul de fotbal era una foarte tentantă şi ar fi câştigat în două luni salariul pe un an de la CSM: „Îi asigur pe toţi cei care m-au întrebat că voi rămâne la CSM şi voi continua munca. E mai bine să duc la capăt acest mandat şi atunci să se tragă o linie şi să vedem ce s-a făcut. Financiar era mult mai bine dar am luat decizia cu sufletul. Oferta de la Călăraşi era cam de 5-6 ori mai mare decât salariul de la CSM Târgu Jiu, dar pentru mine este mai important să fiu fericit şi să nu las lucrurile neterminate. Poate voi mai avea oferte de acest gen, m-am urcat în acest tren şi am  ales să rămân aici. Toţi paşii făcuţi în viaţă i-am făcut mai mult sentimental dar până la urmă am reuşit. Am aici oamenii care m-au ajutat foarte mult, e adevărat că salariile nu sunt atât de mari dar am format un grup entuziast aici şi nu ar fi fost corect faţă de oamenii care m-au susţinut să plec. Am muncit foarte mult şi din greu în aceste luni. Lucrurile făcute aici şi încrederea oamenilor în mine  m-au determinat să rămân. Familia m-a înţeles dar nu sunt fericiţi că stau de dimineaţa până seara la club şi la sală, pentru că stau şi supraveghez tot ce se întâmplă acolo.  Am oameni care chiar iubesc acest club, sportivii sunt foarte uniţi la CSM, sunt alături unii de alţii, s-a creat o familie şi ea creşte. Sunt fericit cu ceea ce fac aici şi cu ceea ce s-a creat la CSM unde s-au realizat multe lucruri bune. Sunt fericit când văd atăţia oameni la Sala Sportuilor, sunt fericit când văd în sală de dimineaţa până seara atât de mulţi copii care se pregătesc în condiţii foarte bune. Lucrurile merg bine la CSM, chiar dacă mai sunt şi înfrângeri, este un sport şi e normal să mai apară şi astfel de eşecuri”.

Robert Bălăeț a câştigat concursul pentru postul de director al CSM Târgu Jiu la începutul acestui an dar numirea sa în funcţie a fost întârziată câteva luni. Primarul Marcel Romanescu a precizat, la aflarea ofertei, că și-ar dori ca directorul Bălăeț să rămână în fruntea CSM Târgu Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 747

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: