Jiul Rovinari rămâne neînvinsă, Ştiinţa Turceni păstrează locul I

Liderul Ligii 4 Gorj, Ştiinţa Turceni, păstrează locul I în clasament şi după etapa a 7-a de la  judeţ iar Jiul Rovinari rămâne neînvinsă deşi nu a câştigat meciul din această etapă. O altă candidată la prima poziţie a clasamentului, Petrolul Bustuchin,  a pierdut contactul cu zona superioară  a clasamentului după ce a fost învinsă acasă de Vulturii Fărcăşeşti. 

Ştiinţa Turceni s-a impus lejer acasă în meciul din etapa a şaptea, scor 6-1 cu Dinamo Inter Stăneşti, şi păstrează prima poziţie a clasamentului de la judeţ, având 19 puncte acumulate după şase victorii şi un rezultat de egalitate.Tot neînvinsă ca Ştiinţa Turceni rămâne şi a doua  clasată, Jiul Rovinari, care în etapa a 7-a a făcut un pas greşit, remizând în deplasarea de la Negomir, scor 0-0 cu Viitorul. Cu 15 puncte după primele şapte etape Jiul Rovinari rămâne pe locul doi în clasament fiind urmată pe podium de CS Novaci, formaţie care a acumulat 13 puncte, la fel ca şi Petrolul Ţicleni.

Un eşec a înregistrat în această etapă una dintre candidatele la ocuparea primei poziţii, Petrolul Bustuchin, care a fost învinsă pe teren propriu de imprevizibila echipă Vulturii Fărcăşeşti, scor 0-1, şi a căzut pe locul opt. Parângul Bumbeşti Jiu ocupă locul cinci în clasamentul la zi al Ligii 4, cu 12 puncte, la egalitate de puncte cu Vulturii Fărcăşeşti dar şi cu Avântul Baia de Fier.

Galerie foto





Vizualizări: 715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: