CSM Târgu Jiu şi-a atins limitele în Divizia A

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu a suferit două eşecuri consecutive şi se află pe locul trei în clasament după încheierea primului tur al Diviziei A. Antrenorul handbalistelor de la CSM Târgu Jiu, Liviu Andrieş, a spus că se aştepta la aceste eşecuri pentru că echipa sa juca cu cele mai bune formaţii din Seria C.

În urma eşecului suferit de echipa feminină de handbal a CSM Târgu Jiu în faţa prahovencelor de la Activ Ploieşti, antrenorul Liviu Andrieş  a precizat că se aştepta la aceste rezultate cu echipele din Mioveni şi Ploieşti şi că s-au simţit în echipa sa şi problemele de lot cu care echipa se  confruntă pentru că Federaţia de Handbal a anunţat târziu că jucătoarele din Ucraina nu mai pot evolua. „Mă aşteptam la asemenea momente, pentru că ştiam pe cine antrenez. În ultimele două jocuri am evoluat împotriva echipelor care şi-au anunţat intenţia la promovare. Din păcate, noi nu am putut alinia întreaga formulă, pentru că cele două ucrainience nu au putut să evolueze. Sunt ceva probleme cu toţi jucătorii din Ucraina, şi chiar joi ne-au anunţat că nu pot evolua în meciul din această etapă. S-a văzut lipsa lor, sunt jucătoare de bază ale noastre, care trag echipa după ele, dar ştiam unde suntem”, a spus Andirieş după meci, fiind conştient de limitele echipei sale în acest moment: „Cam asta ne e valoarea, suntem în primul an şi încercăm să facem o echipă competitivă. Trebuie să ţinem capul sus”.

Obiectivul echipei CSM Târgu Jiu nu este unul comparabil cu al adversarelor de top care ţintesc o promovare, fiind vorba doar de o  clasare în primele trei locuri, acolo unde echipa lui Andrieş se şi află după încheierea turului.

Vizualizări: 377

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: