ACS Viitorul, la un pas de podium în Liga 2

ACS Viitorul  a bifat a doua victorie consecutivă în Liga 2, scor 2-1 cu Farul Constanta, pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, în cadrul etapei a 11-a, disputată sub privire a doar 35 de localnici şi a unei galerii formate din 20 de fani veniţi de la malul Mării Negre. Echipa  lui Cristian Lupuţ va juca miercuri din nou pe teren propriu, la Severin, cu Campionii FC Argeş, în etapa intermediară.

Etapa trecută, echipa lui Cristian Lupuţ se impusese cu 7-1 în deplasarea de la CSM Reşiţa. După succesul cu Farul, ACS Viitorul s-a apropiat la doar două puncte de podium dar mai sunt unele echipe care nu au evoluat în ultima etapă. ”Sincer, îmi era frică de acest joc, îmi era frică să nu apară o relaxare la băieţi, după victoria categorică de la Reşiţa. Vreau să-i felicit că au dat dovadă că suntem o echipă. Începem să jucăm fotbal. A fost un joc plăcut, în care am întâlnit o echipă foarte bună de Liga 2. Pot spune că a fost unul dintre cele mai bune jocuri de pe teren propriu, deşi am jucat bine şi cu Chiajna, însă n-am câştigat. Nu mi-a plăcut însă cum am început jocul cu Farul, dar pe parcurs am reglat problemele şi am avut un ritm foarte bun. Suntem pe un drum bun. O luăm pas cu pas, iar la finalul turului tragem linie”, a declarant antrenorul Cristian Lupuţ la finalul meciului cu Farul.

În intermediara care este programată miercuri, echipa sa va juca tot pe teren propriu, cu Campionii FC Argeş. ”Ne aşteaptă un nou meci greu cu FC Argeş. Ei nu au jucat în această etapă ( meciul cu CSM Reşiţa fiind amânat) şi vor fi mai proaspeţi. E bine că jucăm tot acasă. Nu ne vom mai duce la Oradea, ci rămânem să ne pregătim la Severin. Apoi vom pleca la Buzău, pentru meciul cu Gloria”, a mai precizat Lupuţ.

Tehnicianul a vorbit şi despre meciul de la Reşiţa, în care echipa sa a marcat mai multe goluri decât făcuse în precedentele nouă etape. Au apărut şi zvonuri conform cărora s-a pariat mult pe acest joc. ”Aceste zvonuri sunt doar prostii. Eu, la şedinţa tehnică dinaintea jocului, le-am spus băieţilor că dacă avem ritm şi jucăm rapid, putem să-i surprindem. Asta s-a şi întâmplat”, a spus Lupuţ.

ACS Viitorul pregăteşte la Severin meciul cu cei de la FC Argeş din etapa intermediară, echipa renunţând  la o deplasare lungă la Oradea pentru meciul din etapa intermediară.

Program etapa a 12-a

         Miercuri, 16 Octombrie

Farul Constanţa - Universitatea Cluj     15:00

CS Mioveni - Sportul Snagov       15:00

Pandurii Târgu Jiu - Ripensia Timişoara       15:00

Daco-Getica Bucureşti - FK Csikszereda      15:00

Concordia Chiajna - Dunărea Călăraşi          15:00

ASU Politehnica Timişoara - Metaloglobus Bucureşti    15:00

CSM Reşiţa - SCM Gloria Buzău          15:00

ACS Viitorul Târgu Jiu - Campionii FC Argeş         15:00

Rapid - Petrolul Ploieşti       16:00

Turris Oltul Turnu Măgurele - UTA Arad        19:30

Vizualizări: 531

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: