Robert Bălăeț nu crede că se va mai relua campionatul de baschet

Echipa locală de baschet a CSM Târgu Jiu este din ce în ce mai subţire din punct de vedere numeric şi  valoric. după ce şi ultimii doi străini au reziliat  contractele. Oficialii clubului sunt sceptici în privinţa reluării campionatului naţional, întrerupt din cauza epidemiei de coronavirus.

Colaborarea dintre Stefan Andrejevic și Jovan Djurasevic,cei doi jucători de origine  sârbă de  la CSM Târgu Jiu  a încetat de la 1 aprilie, a anunțat clubul gorjean. Directorul Clubului Sportiv Municipal, Robert Bălăeț, a precizat că  despărțirea s-a făcut de comun acord. Oficialul clubului gorjean nu crede că în acest an se va mai relua campionatul de baschet, întrerupt din cauza epidemiei de coronavirus. „Nu se va mai relua  în  mod cert campionatul, eu zic că  până prin iulie la cum  arată lucrurile acum.  După părerea mea acest sezon nu se va mai relua deloc”,a  spus  Bălăeţ  care a reziliat toate contractele  jucătorilor străini dar nu exclude colaborări viitoare  cu aceştia: „La  baschet s-au reziliat toate cele patru contracte cu jucătorii străini. Am ajuns uşor la o înţelegere cu ei pentru că a fost o colaborare foarte bună şi corectă şi ei au preferat să rămână acasă cu familiile. Cu această ocazie le mulţumesc foarte mult  pentru activitatea  lor şi pentru ce  au făcut pentru echipa noastră şi nu este exclusă o colaborare din viitorul sezon”.

CSM Târgu Jiu trebuia să dispute, până la data de 31 martie, două meciuri. Primul, pe data de 14 martie, în deplasare, cu Miercurea Ciuc, iar cel de al doilea pe 28 martie, pe teren propriu, cu CSM Sighetu Marmației. În așteptarea unei decizii din partea factorilor de decizie la nivel național și a federației de specialitate, baschetbaliștii grupării gorjene au primit însă liber şi au plecat acasă încă de la  jumătatea  lunii martie.

Vizualizări: 511

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: