Hoţii nu se tem de coronavirus, fotbalist legat de scaun şi jefuit

Fotbalistul englez Ashley Cole a trecut orin momente de groază după ce hoţii au pătruns în casa sa. Fostul internaţional englez a fost legat de scaun de hoţii care i-au jefuit casa.

Oameni cu cagule şi haine de camuflaj au luat cu asalt proprietatea fostului star al lui Chelsea, apoi au intrat prin uşa din spate şi au plecat cu bijuterii de valoare considerabilă. Jaful a avut loc la proprietatea din Surrey a fostului fotbalist de 39 de ani. Deşi a refuzat să vorbească despre incident, Cole a fost surprins de hoţi în casă, a fost legat de un scaun şi a asistat la întregul jaf, fără să fie rănit.

Sursele engleze spun că tâlhăria a fost bine plănuită, hoţii ar fi ştiut exact ce şi unde să caute. Poliţia, care suspectează că are de a face cu un grup de foşti militari, a încercat să ţină sub discreţie întreaga anchetă. Ashley Cole este a 12-a victimă din regiune, într-un lanţ de jafuri nerezolvate cu pagube care se ridică la peste zece milioane de lire sterline.

Ashley Cole a jucat ultima dată pentru Derby County. De-a lungul carierei, el a mai evoluat la Arsenal Londra, Crystal Palace, Chelsea, AS Roma şi LA Galaxy.

Vizualizări: 1,443

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: