Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Robert De Niro, Cher şi Alec Baldwin, protest anti-Trump la New York

Mii de oameni, inclusiv un grup de celebrităţi de la Hollywood, în frunte cu Robert De Niro, Cher şi Alec Baldwin, au ieşit în stradă la New York joi, cu o zi înainte de învestirea lui Donald Trump în funcţia de preşedinte al Statelor Unite, pentru a protesta faţă de republican.

Mark Ruffalo, actor şi unul dintre organizatorii protestului, a declarat într-un comunicat publicat înainte de miting că “mii de new-yorkezi se unesc pentru a se apăra reciproc, aşa cum vom face în fiecare zi pentru a apăra valorile pe care le preţuim – pentru a lupta pentru asistenţă medicală, justiţie, drepturile imigranţilor şi combaterea schimbării climatice”.

Mitingul de la New York a fost unul dintre multele proteste care au afectat ţara înainte de învestirea lui Trump. Mişcarea de rezistenţă va culmina, însă, cu Marşul Femeilor, de sâmbătă, de la Washington, care ar urma să atragă 250.000 de oameni.

Rulote, autobuze şi maşini cu manifestanţi au ajuns la Washington pe tot parcursul săptămânii, iar manifestanţii au fost găzduiţi în biserici locale sau la prieteni. (A.A.)

Vizualizări: 372

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: