Robert Filip, la judecată cu fraţii Chivu

Războiul dintre Robert Filip, candidatul ALDE la Primăria Rovinari, şi Laurenţiu Chivu, candidatul PNL, devine pe zi ce trece mai interesant. Robert Filip l-a dat în judecată pe Laurenţiu Chivu, dar și pe cei doi frați ai acestuia, Ovidiu și Răzvan Chivu. Filip spune că s-a săturat de minciunile lansate de frații Chivu în spațiul public, de amenințările acestora și vrea ca instanța de judecată să rezolve acest conflict.

Procesul dintre Robert Filip, candidatul ALDE la primăria Rovinari, și cei trei frați Chivu ar putea scoate la iveală lucruri cel puțin interesante. Procesul a pornit la începutul acestui an şi are primul termen de judecată în luna aprilie. Robert Filip spune că s-a simţit nevoit să-i dea în judecată pe fraţii Chivu tocmai pentru a nu se coborî la nivelul lor de a trata lucrurile. Filip vorbeşte de jigniri, ameninţări şi intimidări din partea celor trei fraţi Chivu. Mai mult decât atât, Robert Filip, spune că toţi cei trei fraţi, dar şi părinţii acestora, au antecedente penale. ”Făcând această acţiune nu mă cobor la nivelul acestor oameni cu antecedente penale, adică dintr-o familie de cinci membri să fie toţi cinci condamnaţi în două dosare penale diferite pentru ameninţări cu moartea şi pentru agresiune înseamnă că sunt probleme la mijloc. Refuz să mă bălăcăresc cu aceşti oameni fără caracter, tocmai în această idee am depus această acţiune”, a spus Robert Filip, candidat ALDE la Rovinari.
În ciuda insistenţelor noastre, Laurenţiu Chivu nu a răspuns la telefon pentru a comenta acuzaţiile lui Filip.

Familia Filip vs. familia Chivu
Fiul fostului primar spune că instanţa nu are altă treabă decât să pună în balans cele două familii. ”În momentul în care te apuci să-mi acuzi familia că este o familie mafiotă sau că am făcut fapte de corupţie sau că am procedat la alte lucruri va trebui să justifici cumva de ce ai făcut treaba asta. Dacă punem aşa în două mâini, două familii, din familia mea mai face parte mama mea şi sora mea şi o bunică de 70 de ani și din cealaltă familie fac parte cinci membri, toţi condamnaţi penal pentru agresiune, atunci să tragă organele abilitate o concluzie. Va trebui să justifice toate aceste acuze care mi le-au adus”, a declarat Robert Filip, care a mai spus şi că le-a cerut fraților Chivu daune morale, iar dacă va câştiga procesul, banii vor ajunge la copiii sărmani din Gorj. ”Am cerut daune financiare, dacă o să câştig acest proces şi o să obţin aceste sume o să le donez unor case de copii, mie nu-mi trebuie niciun ban de la această familie, dar mi se pare inuman şi imoral să te apuci să acuzi un om că este corupt în situaţia în care eu nu am niciun dosar penal, tu ai dosare penale, eu nu am istoric penal, tu ai istoric penal şi ai fost condamnat”, a spus Robert Filip.

Vizualizări: 2,800

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: