Romanescu a refuzat şefia spitalului pentru campania PNL

Marcel Romanescu, fostul subprefect al judeţului Gorj, a refuzat funcţia de manager al Spitalului Bumbeşti Jiu, în favoarea campaniei electorale a USL. Romanescu ar lua în calcul această variantă abia după alegerile parlamentare. Primarul Bobaru spune că nu poate să amâne numirea managerului întrucât nu pot fi demarate procedurile de ocupare a posturilor.

Marcel Romanescu a refuzat propunerea primarului Constantin Bobaru de a conduce spitalul de la Bumbeşti Jiu  Acesta spune că ar fi incorect să se gândească la o astfel de funcţie în condiţiile în care mai este doar puţin timp până la alegerile parlamentare. „A existat o solicitare din partea domnului primar Bobaru pentru care îi mulţumesc şi îmi exprim dorinţa de a colabora şi în continuare cu dumnealui. În acest moment, obiectivul numărul 1pentru mine rămân alegerile parlamentare în organizarea cărora m-am implicat de trei săptămâni. Ar fi incorect să merg manager la spital în condiţiile în care se apropie termenul pentru alegerile parlamentare”, a declarat Marcel Romanescu.

În situaţia în care ocuparea postului de manager ar putea fi amânată, Romanescu ar lua în calcul această variantă. „S-ar putea să fie vorba doar de o amânare a discuţiei privind managerul spitalului de la Sadu, dar dacă domnul Bobaru are nevoie urgentă de un manager se poate orienta spre o altă persoană. În acest moment nu mă gândesc decât la campania USL, în principiu la campania celor doi candidaţi PNL”, a mai precizat Romanescu.

IMPOSIBIL

Constantin Bobaru, primarul oraşului Bumbeşti Jiu, spune că nu poate aştepta să treacă alegerile parlamentare întrucât de numirea managerul depind formalităţile pentru ocuparea posturilor. „Domnul Romanescu este director de campanie şi nu putem aştepta să treacă alegerile parlamentare pentru a putea face demersuri în vederea ocupării posturilor”, a declarat primarul Bobaru. Acesta a mai precizat că deja s-a reorientat spre altcineva, dar nu-i va face public numele până nu va deveni o certitudine.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: