Romanescu anunţă un nou investitor la Târgu Jiu

Un nou investitor anunţat la Târgu Jiu. O fabrică de componente auto îşi va putea deschide porţile în acest an. Firma este din Oradea şi vrea să se extindă în judeţul Gorj. La Târgu Jiu ar avea în plan să construiască o hală de aproximativ 5.000 de metri pătraţi.

Primarul Marcel Romanescu a transmis că este în „tratative” cu investitorul din Oradea de aproape două luni. În februarie, oficialii firmei vor ajunge, din nou, la Târgu Jiu, pentru a parafa investiţia. „Am avut discuţii cu reprezentanţii investitorului în luna decembrie şi la începutul lunii ianuarie despre forţa de muncă de la nivelul judeţului Gorj. Au căutat şi anumite spaţii pentru o perioadă limitată pentru că investitorul şi-ar dori să construiască o hală de 5.000 de metri pătraţi. A rămas ca la începutul lunii februarie, investitorul să ajungă la Târgu Jiu”, a anunţat primarul Marcel Romanescu.

În primă fază, vor fi angajate cel puţin 100 de persoane, după care numărul angajaţilor va creşte. „Nu s-a pus în discuţie numărul de persoane. Va merge pe un număr redus. Undeva la o sută de persoane la început. Când îşi va muta locaţia, numărul de angajaţi va creşte”, a mai dat asigurări primarul.

Pe platforma de la Rostramo îşi desfăşoară activitatea mai multe societăţi care realizează componente auto.

Vizualizări: 1,842

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: