Romanescu, atac la prefect: "Foarte mulți își fac campanie electorală"

Deși sunt aliați, liberalii și cei de la USR par să nu se înțeleagă în teritoriu. S-a văzut acest lucru și în Gorj, unde prefectul de la USR a trimis săgeți către primarul liberal din Târgu Jiu după ce a luat decizia amenajării unui centru de vaccinare în Parcul Central. Corneliu Răducan Morega a acuzat atunci primăria că nu a sprijinit în niciun fel demersul. De partea cealaltă, Marcel Romanescu dă de înțeles acum că prefectul profită de astfel de momente pentru a-și face campanie electorală.

Primarul Marcel Romanescu a comentat relația pe care o are cu prefectul județului. Deși lucrurile n-ar trebui să șchiopăteze între cele două instituții conduse de PNL, respectiv USR, parteneri de alianță, în realitate, relația dintre cei doi nu este una prea bună. „E o relație bună. Mai apar și sincope. Sunt determinate poate de modul diferit în care vedem lucrurile. N-am avut o relație foarte bună cu Instituția Prefectului în ultimii ani, dar atunci cei desemnați pe această funcție erau susținuți de PSD. Acum, că poți să fii membru de partid, foarte mulți prefecți și-au dat seama că funcția este foarte bună să-și facă campanie electorală”, a spus primarul Romanescu, la Gorj TV.

Recent, prefectul l-a acuzat pe primar că nu a sprijinit în niciun fel inițiativa de a amenaja un centru de vaccinare în Parcul Central. După prima astfel de acțiune, prefectul l-a arătat cu degetul pe edil că nu i-a dat nici măcar un scaun.

„Îmi pun întrebări de multe ori: Suntem împreună la guvernare sau nu? În comparație cu cei de la USR, noi, cei de la PNL, nu mai încercăm să venim cu acuze la adresa cuiva. Cred că ar trebui să trecem de bariera strigătelor că nu se poate face aia, nu se poate face aia”, a mai comentat primarul Romanescu.

Vizualizări: 2,151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: