Romanescu cere demisia directorului cercetat penal din Poliția Locală

Primarul Marcel Romanescu cere demisia șefului din Poliția Locală Târgu Jiu care s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins conducând o mașină neînmatriculată. Romanescu susține că acesta ar trebui să fie suspendat din funcție mai ales că aduce prejudicii de imagine instituției.

Tiberiu Cazan, șeful Serviciului de Circulație Rutieră din cadrul Poliției Locale Târgu Jiu, a fost prins conducând o mașină fără plăcuțe de înmatriculare. Polițiștii de la Rutieră au deschis un dosar penal pe numele său. Acesta este cercetat de superiori, iar primarul Marcel Romanescu cere să fie luate măsuri dure: „Îmi doresc cele mai drastice măsuri în privința domnului Cazan. Dacă lucrurile se confirmă și dacă domnul Cazan știe că a greșit sau recunoaște ce a făcut, eu, în calitate de primar, îi cer demisia. În condițiile în care consideră că a greșit, ar fi mai bine să-și dea demisia decât să țină pe prima pagină Poliția Locală și să deterioreze imaginea acestei instituții. Sunt sigur că se vor face cercetări, că și Poliția, și organismele abilitate vor face tot ceea ce depinde de ele și să comunice în timp util toate aceste date. E clar că, în condițiile în care se deschide un dosar penal, din momentul acela va fi suspendat din funcția pe care o deține și vom vedea ce avem de făcut”.

Romanescu a insistat ca Tiberiu Cazan să-și dea demisia din conducerea Poliției Locale pentru a nu păta imaginea instituției cu acest scandal. „Singurul care poate să știe foarte bine ce s-a întâmplat acolo este domnul Cazan Tiberiu. Dacă mai are anumite lucruri pe care vrea să le spună ulterior, e în regulă, dar dacă știe că a greșit, ar fi bine să-și depună demisia și să lase Poliția Locală să-și desfășoare activitatea fără să-i fie pătată imaginea”, a fost mesajul primarului.

Vizualizări: 1,861

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: