Romanescu: CSM va avea o organigramă flexibilă

Directorul noului Club Sportiv al Primăriei Târgu Jiu, Robert Bălăeţ, a susţinut miercuri o conferinţă de presă în care şi-a prezentat intenţiile. Acesta a solicitat deocamdată delegarea unui jurist şi unui contabil din cadrul Primăriei, urmând să stabilească organigrama după aprobarea bugetului.  

Primarul Marcel Romanescu l-a invitat miercuri pe directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ, la conferinţa de presă săptămânală şi a dat asigurări că a semnat cu acesta un contract valabil după ce anterior au apărut din nou zvonuri că acel contract semnat cu directorul CSM nu ar fi valabil: „Contractul este valabil  şi este semnat de toate direcţiile de specialitate din cadrul Primăriei Târgu Jiu şi nu se mai poate face nimic, chiar dacă au mai încercat să întoarcă lucrurile. Robert Bălăeţ este directorul CSM şi a început deja activitatea şi nu se mai poate întâmpla nimic. Discutăm de un club care funcţionează şi care, după aprobarea bugetului, va avea şi o organigramă flexibilă, care să se bazeze în primul rând pe folosirea banilor alocaţi de către Primărie în urma aprobării bugetului mai ales în direcţia tinerilor care vor să desfăşoare activitate sportivă la Târgu Jiu”.

Directorul Bălăeţ a primit un birou în cadrul primăriei şi a solicitat delegări pentru un jurist şi un contabil pentru a putea desfăşura activitatea la club: „Am solicitat să fie delegaţi din partea Primăriei un jurist şi un contabil pentru CSM, ei vor trebui să mă ajute la rezolvarea problemelor de început la noul club. Am finalizat discuţiile pe parte sportivă cu tot ce înseamnă structuri sportive şi antrenori şi am stabilit cam ce buget trebuie să avem pentru a ajuta să facă sport copii oraşului Târgu Jiu”.

Mai greu va fi de acum să convingă Consiliul Local să aprobe bugetul solicitat, de două milioane de lei, şi să aducă în Consiliul Director acei sponsori care să vină cu finanţare suplimentară pentru cele trei secţii ale clubului. „Urmează să prezint în zilele următoare un buget pentru aprobarea din partea Consiliului Local. Sper să le explic foarte bine şi dânşii să înţeleagă că aceşti copii au nevoie de ajutorul dumnealor. Consider că 20 de miliarde de lei vechi ar fi suficient pentru cele trei secţii, dar depinde şi de posibilităţile pe care le avem.

Va urma şi atragerea de sponsori şi apoi vom stabili cei patru membri din Consiliul Director care vor trebui să vină şi ei cu bani pentru susţinerea clubului”, a spus directorul CSM Târgu Jiu.

Robert Bălăeţ a anunţat deja că noul CSM va avea secţii de baschet, handbal şi volei şi a precizat că îşi doreşte să creeze o piramidă de echipe, de la iniţiere până la echipele de seniori. Este de înţeles faptul  că nu se poate rezolva totul din primul an, şi că generaţiile de tineri vor creşte treptat de la an la an, dar pentru a atrage tinerii către fiecare sport în parte este nevoie de echipe de seniori care să fie un bun exemplu pentru cei mici.

Vizualizări: 538

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: