Blejdea: Mai avem multe meciuri din care trebuie să adunăm puncte

Jucătorul meciului din partida cu Dacia Unirea Brăila, Andrei Blejdea, a făcut poate cel mai bun joc al său la echipa gorjeană Pandurii. Blejdea a marcat un gol, a fost coautor la golurile marcate de Bratu şi Patrik Popescu, ambii înscriind din centrările lui Blejdea, şi a scos şi un penalti, fiind faultat în careu, la lovitura de pedeapsă care a fost transformată de Tudoran.

Andrei Blejdea are doar 22 de ani, dar a jucat deja la patru cluburi din afara ţării, el plecând din România ca junior de la Dinamo Bucureşti. În sezonul 2013 – 2014 evolua la juniorii Under 19 ani de la Dinamo, fiind transferat în Elveţia, la FC Wil unde a evoluat până în 2015. În sezonul 2015 – 2016 a evoluat la NK Domzale din Slovenia, fiind împrumutat apoi, pentru un sezon la NK Zarika Kranj, tot la juniorii Under 19 ani. În sezonul 2016 – 2017 a jucat în Germania la  echipa a doua a celor de la Eintracht Braunschweig, iar sezonul trecut a revenit în România jucând pentru Academica Clinceni, pentru care a evoluat în 25 de meciuri şi a marcat de patru ori.

După ce a contribuit decisiv la victoria din meciul cu Brăila, Blejdea nu crede că s-a realizat prea mult şi apreciază că mai sunt multe meciuri care trebuie câştigate. “Aşteptam toţi băieţii în vestiar victoria aceasta, suntem fericiţi că am scăpat de seria neagră de la începutul acestui an, pentru că doar la Mioveni am obţinut un punct. Trebuie să punem capul în pământ, avem multe meciuri până la final din care trebuie să adunăm puncte. Ne uităm la subsolul clasamentului şi vedem că toate echipele îşi dau viaţa pe teren pentru fiecare punct, de aceea spun că o să fie foarte greu”, a declarat Blejdea.

Acesta are încredere în colegii săi de echipă că îşi vor face treaba: „Am pierdut mulţi jucători importanţi, însă cei care au rămas aici sunt convins că îşi vor face treaba. Trebuie să tratăm fiecare meci serios, pentru că şi la acest meci am primit două goluri, ceea ce nu este îmbucurător, dar sper ca echipa să meargă pe un trend ascendent. Personal n-am un obiectiv, vreau să câştige echipa la fiecare meci, sunt fericit când marchez şi îmi ajut echipa. În ceea ce priveşte viitorul echipei Pandurii, cred că putem termina în prima parte a clasamentului”.

Andrei Blejdea a venit la Pandurii Târgu Jiu în vara anului 2018 şi până acum a jucat în 20 meciuri reuşind să înscrie de patru ori.

Vizualizări: 464

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: