Schimbare de lider în Liga a IV-a, Știința Turceni urcă pe locul I

Lupta pentru podiumul Ligii a IV-a se menţine atractivă şi după etapa a 18-a, în care Ştiinţa Turceni a învins la scor şi a devansat fostul lider, Vulturii Fărcăşeşti, urcând pe locul I. A treia clasată, Gilortul Cărbuneşti, a învins în deplasarea de la Țicleni și şi-a consolidat locul pe podium.

Ştiinţa Turceni defilează fără griji deocamdată în Liga a patra după ce, în etapa a 18-a din week-end, s-a impus clar în faţa propriilor suporteri cu scorul de 5-0, în meciul cu Avântul Baia de Fier, şi a urcat pe prima poziţie în clasament.

Ştiinţa are acum 44 de puncte, dar are un avans minim de un punct faţă de a doua clasată, fostul lider Vulturii Fărcăşeşti, singura echipă de pe podium care a făcut un pas greşit în această etapă remizând în deplasare, scor 2-2, cu CS Novaci.

La trei puncte de prima clasată, pe podiumul ligii judeţene se află tot Gilortul Cărbuneşti, care şi-a consolidat locul de pe podium învingând şi pe Petrolul Ţicleni, după ce etapa precedentă trecuse de Petrolul Bustuchin. Cele două formaţii care sunt acum clasate pe locurile 4 şi 5 ameninţau locul de pe podium al cărbuneştenilor care au intenţii mari pentru acest sezon şi nu se vor mulţumi de acum cu acest loc.

Gilortul s-a impus clar pe terenul din Ţicleni în faţa a aproximativ 400 de spectatori, scorul final fiind 3-1 pentru oaspeţi, după ce la pauză Petrolul a condus cu 1-0.  Golurile partidei de la Ţicleni au fost marcate de Văduva (39') pentru gazde şi Codin (51') și Meliță (85', 90') pentru oaspeţi.

La întoarcerea de la Ţicleni suporterii celor de la Gilortul, care au creat o atmosferă de mare meci în tribune, au sărbătorit şi pe drumul spre casă victoria împotriva rivalei din Ţicleni în eternul derbi local care stârneşte cele mai mari pasiuni printre suporteri.

Galerie foto





Vizualizări: 754

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: