Bogoi a găsit antrenori pentru portari: Eugen Căţelu

Antrenorul echipei Pandurii, Adrian Bogoi, a completat staff-ul său tehnic cu încă un antrenor. Este vorba de un fost portar devenit între timp antrenor de portari la rândul său, Eugen Căţelu, care revine la Pandurii după ce a lucrat în ultimul timp la echipa de handbal a UCB Târgu Jiu.

Fost portar la Pandurii în tinereţe, fost antrenor cu portarii pentru echipe de juniori şi calificat între timp ca antrenor de portari, Eugen Căţelu s-a întors la Pandurii de la începutul acestei săptămâni pentru a pregăti cei trei portari din lotul lui Adrian Bogoi.

Alexandru Costache, Mihai Cotolan şi  Alexandru Opriţa sunt trei portari tineri, au 19, 20 şi 21 de ani, iar în ultima lună au rămas fără antrenor după plecarea lui Răzvan Stanca la loturile naţionale. Începând de luni cei trei portari se pregătesc sub comanda lui Eugen Căţelu. Întregul lot de care dispune Bogoi este însă unul tânăr, nu numai portarii au sub 21 de ani, ci majoritatea jucătorilor.

Tehnicianul a subliniat deseori acest aspect, iar acum spune că are nevoie de răbdare pentru a putea omogeniza lotul şi a pregăti tinerii jucători: „Avem jucători tineri, de perspectivă şi încercăm să îi aducem la un stadiu de pregătire cât mai bun şi să omogenizăm şi echipa, pentru că sunt foarte mulţi jucători noi. O vom face pe parcurs, pentru că nu am avut într-o lună şi jumătate, de când lucrez cu ei”.

Bogoi avertizează că vor veni meciuri şi mai dificile şi cere conducerii să înţeleagă că echipa trece printr-un moment bun şi trebuie ajutată şi financiar, dar şi rezolvând problemele de zi cu zi: „În continuare ne aşteaptă meciuri foarte dificile. Sper ca şi conducerea clubului să înţeleagă că am ajuns iar într-un moment foarte bun, să fie alături de noi, să rezolve problemele pe care nu le-a rezolvat până acum. Pentru că de un an de zile sunt restanţe financiare la echipă, deşi totalul sumelor este foarte mic. Dar nu putem să facem performanţă cu zero lei. Aşteptăm să-şi facă treaba fiecare, suntem un club profesionist, atât noi acolo pe teren să facem ce depinde de noi, dar şi conducerea clubului să facă rost de ce este necesar la echipă. Promisiuni sunt, dar de un an şi jumătate sunt numai promisiuni”.

Cei mai mulți angajaţi ai clubului sunt neplătiţi de mai bine de un an, doar jucătorii fiind unii dintre ei cu restanţe mai mici, în funcţie de perioada în care au ajuns la Pandurii.

Vizualizări: 659

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: