Bogoi: Primarul are nişte consilieri foarte, foarte proşti

Antrenorul principal al echipei Pandurii, Adrian Bogoi, a răbufnit după meciul din ultima etapă la adresa primarului Marcel Romanescu, care afirmase săptămâna trecută, înaintea unui meci dificil pentru Pandurii, că era mai bina ca echipa din Târgu Jiu să fi intrat în faliment.

Fost fotbalist la Pandurii în perioada în care echipa din Târgu Jiu era mândria Gorjului şi promova în premieră în Liga I, Adrian Bogoi ştie cât de grea a fost acea promovare, dar şi cele anterioare, din judeţ în liga a treia şi apoi în liga a doua. Şi, mai ales pentru că a antrenat destul de mult timp în eşaloanele inferioare, Bogoi ştie foarte bine cât de greu poate promova o echipă şi ce eforturi financiare presupune.

Tocmai din acest motiv tehnicianul pandurilor a apreciat că sfătuitorii primarului Marcel Romanescu nu se pricep la acest fenomen, dacă l-au consiliat să afirme public că era mai bine ca echipa să intre în faliment. „Avem nişte acţionari care nu dau banii şi mai avem şi primarul acestui oraş care voia să bage echipa în faliment, după cum a declarat în presă. După câte am înţeles că a spus, vreau să îi transmit şi public că are nişte consilieri personali foarte, foarte proşti, dacă l-au sfătuit aşa. Pentru că o echipă luată din judeţ cheltuie mai mulţi bani să ajungă unde suntem noi, decât ce putem să cheltuim noi ca să rămânem în liga a doua”, a spus cu amărăciune Bogoi, constatând că echipa oraşului nu e susţinută nici măcar moral, pe lângă faptul că de mai bine de un an nu primeşte nici un ban.

„Conducerea noastră nu a găsit deloc soluţii de finanţare pentru echipă de un an şi jumătate. Dar toată lumea aşteaptă ca numai noi să facem performanţă doar din punct de vedere sportiv la Târgu Jiu. Asta în timp ce toate echipele care sunt sub noi în clasament, din punct de vedere financiar, stau mult, mult mai bine decât noi. Aşteptăm ca în această săptămână să se rezolve foarte multe lucruri, pentru că nu se poate face performanţă la întâmplare”, a spus Bogoi.

Pandurii a rămas fără finanţare de mai bine de doi ani, în 2016 echipa intrând în insolvenţă. În campania electorală primarul Marcel Romanescu a câştigat simpatia suporterilor echipei din Târgu Jiu vorbind de răul făcut de PSD prin politizarea conducerii echipei de fotbal în perioada 2014 – 2016 şi ducerea acesteia în insolvenţă.

Vizualizări: 1,797

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: