Romanescu: Îmi mai doresc un singur mandat

Un singur mandat! Atât își mai dorește primarul Marcel Romanescu să primească de la târgujieni anul viitor. Edilul susține că mai are nevoie de încă patru ani să pună în practică toate proiectele pentru care a atras fonduri europene de când este primarul Târgu Jiului. „Doar de un mandat aș mai avea nevoie”, este mesajul lui Romanescu.

Primul mandat de primar al lui Marcel Romanescu se va încheia anul viitor. Edilul a explicat că nu își mai dorește decât încă patru ani în fruntea primăriei, după care vrea să se retragă.

De altfel, Romanescu este de părere că mandatele primarilor ar trebui să se limiteze la două. „E un mandat incomplet, de trei ani, cel pe care îl voi încheia la anul. Avem 60 de milioane de euro, fonduri europene pentru proiecte, și sunt sigur că cetățenii îmi vor da încă un mandat pentru că atât îmi mai doresc. Îmi doresc două mandate de primar ca să se vadă ceva. Doar de un mandat mai am nevoie. Eu cred că, pentru un primar, ar trebui să fie limitate acele două mandate. Chiar mi-aș dori să ies pe ușa din față”, a spus, la Gorj TV, primarul Marcel Romanescu. (A.M.)

Vizualizări: 1,483

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: