Romanescu, în sondajele PNL pentru Primăria Târgu Jiu

Marcel Romanescu a fost desemnat co-preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Târgu Jiu în cadrul şedinţei Biroului Politic Judeţean de la sfârşitul săptămânii trecute. Romanescu va fi inclus în sondajul partidului pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu Jiu. Dan Vîlceanu susţine că în sondaj va intra şi copreşedintele din partea PDL, Eduard Berca, dar şi alte persoane.

Romanescu este unul dintre liberalii ce vor fi incluşi în sondaj pentru Primăria Târgu Jiu. „Membrii Biroului Politic Judeţean au decis ca cel care va fi desemnat drept co-preşedinte al Organizaţiei Municipale Târgu Jiu să fie unul dintre cei care se vor înscrie în cursa pentru candidatura liberală la Primăria Târgu Jiu. Ca atare, Marcel Romanescu va fi inclus în sondajul nostru. Cu siguranţă, vor mai fi alţi liberali care vor fi incluşi în acest sondaj. Din cei 35 de participanţi la şedinţă, au fost doar patru voturi împotriva lui Marcel Romanescu şi 5 abţineri”, a declarat Octavian Lupulescu, secretar general al PNL Gorj.

Gheorghe Orzan spune că l-a votat pe Romanescu tocmai pentru candidatura sa la funcţia de primar. „L-am votat pe Marcel Romanescu în contextul în care, ca preşedinte la municipiu, să-şi asume candidatura la funcţia de primar”, a declarat Gheorghe Orzan.

Vâlceanu dă o şansă oricui vrea să candideze

Dan Vâlceanu, copreşedintele PNL Gorj, a declarat vineri că oricine este interesat să candideze la primărie din partea PNL este aşteptat la sediul partidului să depună o cerere în acest sens. ”Nu s-a stabilit candidatul pentru primăria Târgu Jiu. Candidatul pentru primăria Târgu Jiu se va stabili la propunerea Comitetului Executiv Judeţean, votat de Biroul Permanent Judeţean. Domnul Romanescu este o persoană care doreşte să candideze. A fost ales copreşedinte la Târgu Jiu din partea fostului PNL. Aşa cum ştiţi, la Târgu Jiu mai este copreşedinte Eduard Berca, din partea fostului PDL. Ei şi-au ales copreşedintele şi au arătat o susţinere, prin votul dat, pentru Marcel Romanescu, dar orice membru de partid are posibilitatea să depună o cerere la partid să candideze şi să fie introdus în sondaj. Se pot înscrie foarte multe persoane”, a spus Dan Vâlceanu, copreşedintele PNL Gorj.

Marcel Romanescu a fost ales joi, 11 iunie, copreşedinte la PNL Târgu Jiu şi va face echipă la municipiu cu Eduard Berca, de la fostul PDL.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: