Romanescu, în tandem cu Lupulescu pentru Primăria Târgu Jiu

Marcel Romanescu a primit premiul de consolare din partea Partidului Naţional Liberal Gorj, care l-a scos fără explicaţii din cursa pentru Primăria Târgu Jiu. Ca să nu plece la alt partid, lui Romanescu i s-a promis susţinerea pentru funcţia de viceprimar, chiar şi în condiţiile în care Lupulescu nu ar câştiga postul de primar.

 Rep.: Ce v-a determinat să intraţi în echipa lui Lupulescu?

M.R.: A fost o decizie politică, eu trebuie să le mulţumesc colegilor mei din Partidul Naţional Liberal că mi-au acordat încrederea necesară pentru a participa într-o competiţie alături de Tavi Lupulescu, candidatul nostru pentru funcţia de primar la Târgu Jiu.

 Rep.: Câştigaţi primăria în aceste condiţii?

M.R.: Sunt din ce în ce mai convins că acest tandem va câştiga primăria municipiului Târgu Jiu, după 16 ani.

 Rep.: Cum vă pregătiţi să câştigaţi?

M.R.: Sunt două planuri, pe de o parte organizarea din cadrul partidului, pe de altă parte pregătirea unui plan electoral şi a unui proiect pentru Târgu Jiu în această echipă. De astăzi deja noi demarăm, noi am şi lucrat dar vom avea sarcini şi responsabilităţi pe zone şi pe proiectele pe care le vom lansa în campania electorală.

 Rep.: Veţi fi susţinut viceprimar chiar dacă Lupulescu nu câştigă primăria?

M.R.: Eu sunt convins că domnul Lupulescu va câştiga primăria municipiului Târgu Jiu, dar decizia Biroului Permanent Judeţean, ţinând cont de faptul că inclusiv domnul Lupulescu a susţinut o astfel de idee, este pentru susţinerea mea pe funcţia de viceprimar în condiţiile în care se creează o majoritate în Consiliul Local Târgu Jiu, indiferent de situaţie. Dar eu cred că domnul Tavi Lupulescu va fi primar şi eu voi fi viitorul viceprimar al municipiului Târgu Jiu.

 Rep.: Aţi fi câştigat primăria dacă aţi fi fost desemnat?

M.R.: Nu ştiu. Eu mi-am dorit că de aceea am făcut tot ceea ce a depins de mine. Am respectat decizia PNL şi sunt convins că decizia colegilor mei şi de aseară şi de acum două săptămâni este o decizie corectă şi care se va fructifica în alegerile din iunie 2016.

Vizualizări: 470

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: