Romanescu nu candidează dacă scandalurile din PDL Gorj nu încetează

După ultimele scandaluri din PDL Gorj, Marcel Romanescu, subprefectul judeţului, susţine ca nu va mai candida pentru primăria municipiului Târgu Jiu dacă lucrurile nu se vor schimba. În loc să-şi pună la punct o strategie de luptă împotriva Uniunii Social Liberale Gorj, şefii democrat liberali caută scandalul şi adversari în interiorul partidului, fapt care îi descurajează pe eventualii candidaţi.

În timp USL Gorj se pregăteşte pentru alegerile din 2012 şi îşi întocmesc listele cu candidaţii la primării şi la Consiliul Judeţean, în PDL Gorj e haos. În aceste condiţii subprefectul judeţului Gorj a declarat că refuză să se facă de ruşine şi nu vrea să candideze la primăria Târgu-Jiu din partea PD-L. „Dacă lucrurile nu se vor schimba, pot să vă spun foarte clar că nu voi accepta să candidez la primăria Târgu Jiu, chiar dacă partidul mi-o va cere. Nu se poate lucra în acest fel şi nu ne putem aştepta să avem rezultate bune, atâta timp cât Partidul Democrat Liberal nu face nimic împotriva celor de la USL. La nivel naţional, PDL-ul este la guvernare, dar la nivel local, în Gorj PSD-ul guvernează, iar cei din PDL nu fac ninic”, susţine Marcel Romanescu, subprefectul judeţului Gorj.

Daviţoiu crede că strategia este să atace

Nu toţi democrat-liberalii înţeleg despre ce vorbeşte Marcel Romanescu şi consideră că atitudinea pe care PDL-ul o are faţă de USL este potrivită. Interesant este că Daviţoiu crede că au o strategie împotriva USL pentru că atacă formaţiunea de câte ori se poate. „Poate domnul Romanescu nu se uită la televizor, când sunt membrii noştri invitaţi la televiziuni. Îi atacăm permanent atunci când avem ocazia. Nu ştiu despre ce vorbeşte domnul Romanescu, eu nu cred că nu atacăm Uniunea Social Liberală atunci când avem ocazia”, susţine vicepreşedinte PDL Gorj.

CANDIDAŢI

Marcel Romanescu, alături de alte cinci persoane din Partidul Democrat Liberal, printre care Dan Vâlceanu, Nicolae Daviţoiu, Nicolae Cilibiu, se află pe lista cu persoanele care vor fi sondate pentru a stabili care dintre ei este cel mai bine clasat. Cel care se bucură de cea mai mare notorietate va fi candidatul din partea PDL Gorj la alegerile din 2012 pentru primăria Târgu Jiu.

PROPUNERE

Cel mai potrivit candidat la primăria Târgu Jiu, în opinia lui Romanescu este prefectul de Gorj, Liviu Andrei. „Domnul Andrei ar putea să fie un candidat potrivit pentru primăria Târgu Jiu. pentru că sunt funcţii aproximativ similare, cea a domnului Cârciumaru cu cea de prefect”, susţine subprefectul judeţului Gorj.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: