Romanescu nu candidează, dar liberalii vor să aibă de unde alege

Liberalul Marcel Romanescu a declarat ieri că nu va candida pentru funcţia de preşedinte al PNL Gorj, dat fiind că actualul preşedinte, senatorul Dian Popescu, a decis organizarea alegerilor pentru conducerea partidului la doi ani de la obţinerea mandatului. Dar, primari liberali speră că la conferinţă va fi competiţie, nu un singur candidat.

Marcel Romanescu a fost indicat de Morega ca fiind cel mai potrivit pentru funcţia de preşedinte, însă acesta exclude varianta, Cel puţin pe moment.  „E prea devreme pentru a candida pentru vreo funcţie. Trebuie întâi să dovedesc ceva în PNL şi apoi să candidez“, a declarat Romanescu.

Primarul din Drăguţeşti, Vasile Moşoiu, speră că în organizaţie va fi competiţie. „E normal să apară contracandidaţi. Cel puţin un contracandidat, altfel nu văd rostul conferinţei, să ne vedem să mai discutăm? Nu cred că trebuie să candidezi de unul singur“, a declarat primarul. Interesantă a fost declaraţia preşedintei organizaţiei de femei din PNL, Mădălina Ciolocoi. Această a spus că dacă Dian Popescu îşi va depune moţiune, va fi alături de el. „Vreau să spun că am început o activitate politică alături de Dian Popescu şi dacă Dian Popescu va depune o moţiune voi fi alături de dumnealui“, a declarat aceasta la Radio Infinit.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: