Romanescu: Oamenii din PDL s-au săturat să fie minţiţi de Ruşeţ

La o emisiune la un post local, Marcel Romanescu a spus că s-ar întoarce în PDL dacă nu ar mai fi Ion Ruşeţ la cârmă. Lucru puţin probabil, a adăugat apoi. Romanescu nu se mai poate întoarce în PDL Gorj, lucru devenit evident dat fiind că cei doi se atacă prin intermediul presei. Ruşeţ a spus la Radio Infinit că Romanescu şi o „grupare“ vrea postul de şef al PNL Gorj al lui Dian Popescu. Romanescu îi aminteşte lui Ruşeţ că nu stă pe saci de voturi şi că lucrurile în PDL nu sunt roz. Mai mult, Romanescu spune că oamenii din PDL s-au săturat să fie minţiţi.

Reporter: Domnul Ion Ruşeţ a spus că dumneavoastră doriţi postul lui Dian Popescu şi că sunteţi ajutat de o grupare din PNL.

Marcel Romanescu: Este o declaraţie halucinantă, aşa cum sunt ultimele declaraţii ale domnului Ruşeţ. Îmi vine să mă închin de astfel de declaraţii. Indiferent de decizia pe care o voi lua poziţia de preşedinte al PNL nu este periclitată.

Rep: Cum explicaţi această declaraţie?

M.R: Cum să mi-o explic, ce să vă spun, mă surprinde mai ales că vin de la un om care, măcar ar trebui să nu se bage în viaţa PNL şi să se ocupe de ceea ce se întâmplă la PDL. Lucrurile acolo nu sunt roz, cel puţin la nivelul conducerii, nu stau pe un sac de voturi.

Rep: Sunt oameni nemulţumiţi în PDL?

M.R: Sunt foarte mulţi nemulţumiţi, nu sunt puţini pentru că oamenii s-au săturat să fie minţiţi. Au acceptat mai degrabă o poziţie corectă a mea, când am spus că nu pot candida din partea PDL, decât să li se vândă gogoşi şi să li se spună: vom câştiga Consiliul Judeţean, vom avea majoritate în Consiliul Judeţean, vom câştiga douăzeci de primării, deci vom mări numărul de primari. Dar, până la urmă avem doar opt, nu mai vorbim de preşedinţia Consiliului judeţean pentru că diferenţa a fost atât de mare între domnul Călinoiu şi domnul Ruşeţ, încât nici în 2016 nu se mai poate remonta aşa uşor o asemenea diferenţă.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: