Pîrvulescu: Sper ca lumea să înţeleagă că mişcarea sindicală s-a schimbat

Mai mulţi sindicalişti au contestat rezultatul alegerilor de la USMO. Printre aceştia s-au aflat: Marin Condescu, Constantin Mitrescu şi Corneliu Gârjoabă. Într-un interviu acordat la Radio Infinit, Dan Pîrvulescu susţine că toate contestaţiile ar fi fost făcute de aceeaşi persoană. Pîrvulescu a refuzat să comenteze pe marginea războiului cu Condescu.   

    

Rep.: Mai mulţi lideri de sindicat au contestat alegerile de la USMO, printre care şi Marin Condescu, Constantin Mitrescu, Corneliu Gârjoabă. V-a surprins gestul?

D.P.: Nu, m-a surprins. Mă aşteptam la aşa ceva. Eu sper, ca în cele din urmă, toată lumea să înţeleagă că mişcarea sindicală s-a schimbat.

Rep.: Aţi văzut motivele invocate?

D.P.: Sincer nu, pentru că la dosar nu era decât un singur exemplar. Urmează ca săptămâna aceasta să mergem să luăm copie după acea contestaţie a dumnealor. De aceea cred că e copy paste, a făcut-o cineva, iar ceilalţi nu şi-au schimbat decât numele şi semnăturile.

Rep.: Corneliu Gârjoabă spune că v-aţi depus candidatura după ce a expirat termenul, chiar în ziua conferinţei?

D.P.: Corneliu Gârjoabă face nişte afirmaţii fără acoperire. Eu atunci când afirm despre cineva ceva vin cu argumentaţie. El putea să se uite foarte bine în registrul de la USMO, când a fost depusă candidatura mea, pentru că trebuia să se întrebe de ce n-a fost depusă o altă candidatură, dacă mi-o depusesem cum zice el. Sunt nişte tertipuri făcute fiecare cu interesul lui. La timpul respectiv, salariaţii vor vedea ce interes are fiecare. Deranjant este că suntem în situaţia în care nişte persoane contestă votul a 52 de delegaţi, care reprezintă 5.000 de salariaţi.

Rep.: Unii spun că Marin Condescu vrea să vină la USMO pentru a lua acel milion de euro de la Pandurii. Cum vedeţi chestiunea aceasta?

D.P.: Nu ştiu, nu cunosc chestiunea asta. Întrebaţi-i pe ai dumnealor.  

Vizualizări: 393

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: