Romanescu: Primăria nu poate administra corect spațiile de la stadion

Modernizarea stadionului din Târgu Jiu ar putea să fie finalizată în această lună, lucrările fiind grăbite pentru ca FCSB să poată juca aici meciurile din cupele europene. Asta îi face pe edilii locali să caute soluții pentru administrarea spațiilor comerciale de la stadion. “După discuțiile avute cu reprezentanții FCSB, mă gândesc foarte serios ca după data de 8 mai să propun Consiliului Local o discuție informală pentru a găsi o anumită modalitate de administrare a spațiilor din incinta stadionului. După părerea mea, în acest moment, Primăria Târgu Jiu nu poate să administreze corect aceste spații”, a spus primarul Romanescu la Gorj TV.

Acesta a spus că întreținerea stadionului costă foarte mult. “Pe de altă parte, mă interesează ca autoritate publică locală să adun ceva sume din licitațiile pe care le organizez, pentru a întreține baza sportivă. Nu este ușor. Un astfel de stadion are pe perioada de iarnă costuri de 2-2,5 miliarde (n.r. - lei vechi) cu încălzirea, cu mentenanța”, a explicat primarul.

Romanescu nu vrea neapărat să facă o afacere profitabilă din stadion, dar nici să fie pe pierdere: “Nu o privesc neapărat ca pe o afacere, adică să scot bani din activitatea de la stadion, dar cel puțin să pot acoperi cheltuielile pe care administrația le are cu stadionul din Târgu Jiu. Sunt foarte multe stadioane în țară, care impropriu spus au intrat în faliment. Adică nu au putut să găsească o modalitate de folosire astfel încât să scoată acele resurse de care aveau nevoie pentru a putea să le administreze”.

Vizualizări: 1,819

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: