Romanescu: Şansele de a câştiga procesul cu Pandurii sunt foarte, foarte mici

Şansele ca membrii asociaţi să câştige în faţa clubului Pandurii Târgu Jiu la un eventual recurs făcut la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiie sunt aproape nule. Dacă unii dintre asociaţii clubului mai credeau că ar exista puţine şanse, după ultimele declaraţii ale liderilor PSD implicaţi în perioada 2014 – 2016 în conducerea clubului de fotbal, şansele  s-au redus la zero.

Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a precizat că șansele pe care clubul Pandurii Târgu Jiu le are în procesul cu acționarii sunt unele mari. Cu toate acestea edilul  a explicat că a acceptat demersal Consiliului Local de a plăti o cauțiune pentru suspendarea executării silite și pentru a plăti banii necesari continuării demersurilor în instanță pentru a nu i se reproşa că s-a opus; „Voi face toate demersurile pentru a mai păstra şi minimele şanse pe care le mai are Consiliul Local în acest proces pentru că nu vreau vreodată să fiu arătat cu degetul şi cineva să spună că mai aveam o şansă la Înalta Curte dar primarul s-a opus. Voi face demersurile legale să le pun la dispoziţie sumele necesare, mai ales că există şi o Hotărâre de  Consiliu Local, pentru a putea să se intervină în acel dosar. Nu ştiu care sunt şansele dar am discutat cu foarte multă lume şi şansele sunt foarte, foarte mici şi nu văd  cum  s-ar putea întoarce hotărârea Curţii de Apel de la Craiova, dar nu le blochez drumul pe care au plecat. Asta este situaţia,e dreptul Consiliului Local de a formula recurs la hotărârea care s-a dat şi nu vreau eu să  împiedic acest drept ca să nu se poată interpreta ulterior că sunt eu de o parte sau de alta. Inclusiv judecătorul vorbeşte acolo în hotărâra de la Craiova de un eventual prejudiciu creat de reprezentanţii autorităţii publice locale prezenţi în acel moment în AGA. Este clar că ceva a fost în neregulă acolo, iar după declaraţiile făcute în ultimul timp de foarte mulţi lideri de la PSD, chiar şi cei care au făcut parte din fosta administraţie sau din actuala, se pare că a apărut o neînţelegere”.

În ultimele zile mai mulţi lideri PSD, implicaţi în conducerea clubului Pandurii în perioada 2014 -  2016, au recunoascut public că bugetele clubului Pandurii erau făcute fictiv, doar pe hârtie, fără ca acei bani prevăzuţi în buget să mai ajungă la echipa de fotbal. Până acum însă nu a spus nimeni unde au ajuns banii care s-au prevăzut în bugetele entităţilor din AGA pentru Pandurii.  Pentru că acele bugete au fost fictive şi nu s-au mai alocat bani pentru clubul de  fotbal, acesta a intrat în insolvenţă la finalul anului 2016.   

Vizualizări: 1,426

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: