Pîrvulescu a demisionat de la Dunărea Călăraşi

Preşedintele executiv al clubului Dunărea Călăraşi, Eugen Pîrvulescu, a anunţat că demisionează de la cârma echipei. Gafa din meciul cu "U" Cluj, în urma căreia echipa sa a fost depunctată, a fost decisivă pentru luarea acestei decizii de către fostul preşedinte din perioada de glorie a clubului Pandurii.

Eugen Pîrvulescu spune că a luat decizia după ce FRF a depunctat Dunărea Călăraşi: "E un moment greu pentru mine. Am avut o discuţie cu membrii Consiliului de Administraţie, precum şi cu preşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă, căruia, pe această cale, vreau să-i mulţumesc pentru tot sprijinul pe care mi l-a acordat şi pot să spun că am avut condiţii bune şi chiar foarte bune în perioada cât am stat la Călăraşi. Am hotărât să-mi dau demisia întrucât clubul a pierdut trei puncte foarte importante. E o greşeală impardonabilă pe care mi-o asum şi de comun acord am decis să-mi reziliez înţelegerea cu clubul Dunărea Călăraşi. Pe această cale, le mulţumesc jucătorilor, staffului tehnic. Am format un grup unit, o echipă bună, frumoasă, o echipă care, o să vedeţi, se va bate până în ultima etapă pentru un loc pe prima scenă a fotbalului românesc. Mulţumesc şi publicului din Călăraşi, m-am simţit foarte bine aici. Doresc mult succes, în continuare, Dunării!", a spus Pîrvulescu.

Pe lângă Eugen Pîrvulescu a mai plecat de la Dunărea şi team-managerul Ion Fenghea. În locul său a fost numit Sorin Boiangiu, care a mai lucrat recent la Călăraşi.

Pe 26 septembrie, Dunărea Călăraşi a fost sancţionată cu înfrângere la ”masa verde” şi cu penalitate sportivă de către Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române la meciul cu Universitatea Cluj, câştigat cu 3-2 pe teren propriu, în etapa a 7-a a Ligii 2. Echipa lui Cristian Pustai l-a folosit în meciul cu ”U” Cluj, ca integralist, pe mijlocaşul Robert Boboc, aflat în stare de suspendare, iar stafful tehnic al Dunării n-a ştiut acest lucru. Cum stafful Dunării nu s-a documentat şi nu ştia că Boboc avea galben primit la CS Mioveni, jucătorul s-a aflat în stare de suspendare la meciul cu ”U” Cluj, în care a fost folosit integralist.

Vizualizări: 745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: