Victorie fără glorie pentru CSM Târgu Jiu în Cupa României

CSM Târgu Jiu şi-a onorat suporterii de la Târgu Jiu, la primul contact cu aceştia, cu o victorie în meciul din faza I din Cupa României la baschet masculin. Meciul disputat miercuri seara, cu CSM Focşani, s-a încheiat cu scorul de 76 – 71,  dar diferenţa nu a fost suficient de mare pentru o calificare în faza următoare.

Peste 600 de spectatori au venit să îi cunoască pe baschetbaliştii gorjeni de la CSM Târgu Jiu şi au plecat mulţumiţi de ceea ce au văzut. Meciul din manşa retur a Cupei României la baschet masculin dintre baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu şi cei ai CSM Focşani s-a încheiat cu victoria echipei locale, scor 76-71.

Cu toate că rezultatul este unul pozitiv şi i-a bucurat pe suporteri, nu este unul care să şi califice echipa în faza următoare a competiţiei, pentru calificare CSM având nevoie de o victorie la cel puţin 15 puncte diferenţă.

Meciul a arătat însă că la Târgu Jiu s-a format o echipă competititvă care poate face faţă jocurilor cu formaţii mult mai puternice, cum este şi CSM Focşani, o formaţie cu mulţi jucători străini în lot şi cu baschetbalişti experimentaţi. Suporterii au venit chiar cu o oră înaintea orei de începere a meciului pentru a-i cunoaşte pe jucători şi au plecat  cu o impresie bună.

Vizualizări: 817

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: