Vîlceanu, despre candidatura lui Cuteanu: Fake news!

PNL Gorj susţine într-un comunicat de presă că singurul candidat pentru care şi-a dat votul pentru a fi pe listă pentru alegerile europarlamentare este Marian Jean Marinescu. Organizaţia confirmă că un gorjean, Cerasel Cuteanu, şi-a depus candidatura, menţionând că solicitarea acestuia urmează „să parcurgă procedurile prevăzute de Statutul şi regulamentele partidului“.

Preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a fost extrem de deranjat că un post de televiziune a spus despre Cuteanu că este candidatul organizaţiei pentru alegerile europarlamentare, catalogând informaţia ca fiind fake news. „Eu nu am avut nici măcar o propunere. Este fake news de la cap la coadă. (...) Nu există o candidatură, este un fake news. Există o cerere de candidatură care nici măcar nu este certă la ora asta. În funcţie de alte evoluţii sau alte detalii, ea poate să rămână sau să fie retrasă. Când vom avea o candidatură certă, atunci o vom discuta şi noi. Până atunci, nici măcar nu avem de ce să discutăm în BPJ sau în CDJ aşa ceva“, a spus Vîlceanu la Radio Infinit.

Problema pare a fi aceea că primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a fost în 2016-2017 ţinta unor atacuri suburbane, pe facebook, din partea celui care acum se vrea a fi candidat, ceea ce ar putea afecta rezultatul obţinut de organizaţie în Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 714

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: