Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Rotaru, posibil candidat al ALDE la Târgu Jiu

Marian Rotaru ar putea fi candidatul ALDE pentru Primăria Târgu Jiu în 2020, susţin surse politice. Ion Iordache, vicepreşedintele ALDE Gorj, confirmă unele discuţii cu Marian Rotaru, dar spune că un candidat la Târgu Jiu va fi stabilit abia după cele două teste electorale de anul viitor. „Nu am discutat în sensul acesta de a candida, am vorbit cu dumnealui. Am discutat doar aşa de planurile pe care le are dumnealui în politică, de planurile pe care le avem noi“, a spus Iordache la Radio Infinit. Acesta a spus că ALDE are două examene de dat, pentru alegerile europarlamentare şi prezidenţiale, nefiind acum momentul stabilirii candidatului de la Târgu Jiu.

Preşedintele ALDE Târgu Jiu, Eduard Lădaru, a spus că îşi doreşte o nouă candidatură în 2020 la funcţia de primar al municipiului. (A.A.)

Vizualizări: 827

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: